Account

Log in of maak een nieuwe account

door je gewenste account-provider aan te klikken:

Waarom een account?

Met je Time-Team account krijg je de mogelijkheid om je te abonneren op automatische social media posts, je aan te melden voor Android GPS Live Tracking en binnenkort nog veel meer mooie dingen. Inloggen kan met behulp van een OpenID provider, welke hierboven in de lijst staan vermeld. Waarschijnlijk heb je bij een van deze providers al een account en kan je vervolgens direct aan de slag met je Time-Team account.

Waarom OpenID?

Iedereen kent het probleem wel dat hij of zij voor je email, facebook, twitter etc. verschillende wachtwoorden moet onthouden. Soms moeten deze ook weer in de zoveel tijd geupdate worden en daardoor raak je wel eens je wachtwoord kwijt.

Om het probleem van het onthouden van wachtwoorden te ondervangen heeft een samenwerking op internet een systeem ontwikkeld om in te kunnen loggen met één gebruikersnaam/wachtwoord combinatie: OpenID.

Gegevens

Als je inlogt met een OpenID account hebben wij de zekerheid dat jij de enige persoon bent die toegang heeft. We slaan naast je unieke identificatie geen andere gegevens (email-adres, etc.) op. Ook je wachtwoord wordt niet bij ons bijgehouden, deze blijft veilig bij je OpenID-provider.