Over Time-Team

Time-Team is begonnen onder de naam TijdCie en was destijds bezig met administratieve zaken omtrent de roeiwedstrijden, bijvoorbeeld de publicatie van de resultaten. Tegenwoordig leveren wij een totaalpakket voor wedstrijden; van tijdwaarneming tot online publicatie, video-overlay's en automatische social media posts. Wij hebben al vele nationale wedstrijden gefaciliteerd, waaronder de Koninklijke Holland Beker, Westelijke Regatta, NSRF, en anderen. Op internationaal gebied hebben we ervaring opgedaan met onder meer de European University Rowing Championship op de Bosbaan in 2010 en de Coupe de la Jeunesse, waar ons systeem met genoegen wordt gebruikt. Kortom als Time-Team zijn wij een groep enthousiaste mensen die van de roeisport houden en kennis van zaken hebben. Dit in combinatie met de uitstekende software, maakt Time-Team een goede basis voor een leuke wedstrijd.

Al sinds 2006 is Time-Team betrokken bij het verbeteren van de uitslagenvoorziening op de Holland Beker, en sinds 2008 hebben we dit belangrijke gedeelte van de wedstrijd helemaal in handen en gebruiken we onze eigen software om op de website, TV-schermen en papieren zo snel mogelijk de lotingen en uitslagen te publiceren.

Onze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven bij organisatoren van de andere nationale wedstrijden. Zo heeft de Zuid-Hollandse Roeibond tijdens de voorbereidingen voor de Westelijke Regatta 2010 gevraagd of wij beschikbaar waren voor de tijdwaarneming. Ondertussen verzorgen wij de tijdwaarneming, uitslagenvoorziening en het regatta management voor de meeste nationale en internationale boord-aan-boord wedstrijden in Nederland.

Time-Team wordt veelal geroemd vanwege de combinatie van uitstekende software maar vooral ook de medewerkers met veel ervaring en goede kennis van roeiwedstrijden. Hierdoor wordt de wedstrijdorganisatie en de kamprechters veel werk uit handen genomen en weten publiek, thuisblijvers en deelnemers direct na de finish wie de wedstrijd gewonnen heeft.

Het systeem wat door ons is ontwikkeld is gericht op gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Hierdoor kunnen de lotingen en uitslagen zo snel mogelijk middels papieren en digitale versies worden gepubliceerd. Zo is er voor elke wedstrijd een Live-Tracker beschikbaar, waar de tijden direct zichtbaar zijn, zelfs tijdens de race. Deze tracker is ook voor de mensen thuis zichtbaar. Omdat de technologie niet stil staat, staan wij dat ook niet. Op de Gyas-Hunze 2012 hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van GPS live tracking van boten en voor het korte-baan seizoen 2012 zal het mogelijk zijn om automatisch uitslagen via Facebook en/of Twitter op je eigen account te publiceren.

Met de kennis van onze medewerkers en de door ons zelf ontwikkelde software garanderen wij een goed verloop van de wedstrijd omtrent de tijdwaarneming en de publicatie van lotingen en uitslagen. Wij ontwikkelen continu door voor nog gebruiksvriendelijkere software, meer features en natuurlijk compatibiliteit. Heeft u vragen voor ons team of wilt u meer informatie over onze services, neem dan contact met ons op via info@time-team.nl.